6/11/2012

Mascus σας παίρνει κάτω από το καπό της μηχανής με τις προδιαγραφές

Mascus www.mascus.gr, είναι από τις μεγαλύτερες online αγορές στον κόσμο για την πώληση οχημάτων μεταφοράς, μηχανημάτων κατασκευών, της γεωργίας, υλικού εξοπλισμού χειρισμού και της δασοκομίας, σας παίρνει κάτω από την κουκούλα του εκσκαφέα σας, τρακτέρ, γερανό ή άλλων βαρέων μηχανημάτων με την τελευταία υπηρεσία του, Mascus Xχαρακτηριστικά - ένας οδηγός για τις τεχνικές προδιαγραφές του μηχανήματος.

"η ενότητα χαρακτηριστικά είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κάνουν την εύρεση το σωστό κομμάτι του εξοπλισμού ακόμα πιο εύκολα για τους πελάτες μας, δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκονται», εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος Rickard Kroto. "Ένα σημαντικό μέρος αυτής της νέας λειτουργίας είναι ότι έχουμε, επίσης καταστήσει πολύγλωσσο έτσι ώστε οι πελάτες σε όλο τον κόσμο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα, όχι μόνο από τις αγγλόφωνες χώρες», προσθέτει.

Τι είναι η ενότητα Mascus χαρακτηριστικά ;

Mascus χαρακτηριστικά είναι μια νέα υπηρεσία που είναι διαθέσιμη για τους αγοραστές και πωλητές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Mascus. Παρέχει μια άμεσα προσβάσιμη βάση δεδομένων τεχνικών πληροφοριών για ένα τεράστιο φάσμα των μηχανημάτων. Η βάση δεδομένων, η οποία είναι προσβάσιμη σε οποιαδήποτε γλώσσα, περιέχει προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμάτων, τεχνικές λεπτομέρειες και εικόνες. Από τα δελτία δεδομένων στα εγχειρίδια του κατασκευαστή, ο σκοπός της Mascus Specs είναι να καταστεί ευκολότερο για τους πελάτες για να εντοπίσετε ακριβώς αυτό που χρειάζονται γρήγορα και εύκολα. Η ενότητα Mascus χαρακτηριστικά θα υποκατηγοριοποιήται σε εύκολο στην πλοήγηση κατηγορίες.

Για τους πωλητές, τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν τις μηχανές τους πιο ελκυστικές με την παροχή των πιθανών πελατών για να τους βοηθήσει να προβούν σε τεκμηριωμένη επιλογή.

Συνεργασία με Lectura

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί με το συνεργάτη Lectura Mascus 'Verlag από τη Γερμανία, μια εκδοτική εταιρεία συμβούλων που ειδικεύεται και στην εξυπηρέτηση των δεδομένων, έρευνα αγοράς και αποτίμηση μηχανημάτων. «Η είσοδος της Lectura είναι απολύτως ανεκτίμητη για την παραγωγή του τελικού συστήματος», εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος Mascus «Rickard Kroto. "Αξίζει ενός χρόνος από τη συνεργασία με Lectura σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να ενσωματώσουμε έννοια Lectura και τεχνική βάση δεδομένων που περιέχει πληροφορίες για περίπου 100.000 μοντέλα μηχανημάτων, που καλύπτει τα πάντα, από την κατασκευή, το χειρισμό υλικών, ανύψωση και πρόσβαση, καθώς και την ανακύκλωση, δημοτικών και γεωργικών μηχανημάτων. Αυτή η βάση δεδομένων είναι επίσης οργανική, έτσι ώστε περισσότερα μηχανήματα έρχονται σε απευθείας σύνδεση κια θα είναι σε θέση να προσθέσουν αυτές τις πληροφορίες, δίνοντας στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση », προσθέτει.

Η Mascus έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά μπαίνοντας στην κορυφή της κατάταξης, εγινε ηγέτης του κόσμου σε απευθείας σύνδεση στις πωλήσεις εξοπλισμού της δασοκομίας. Βελτιώνοντας συνεχώς την παρουσία τους σε όλο τον κόσμο και τώρα έχει: περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα, με 5.500 διαφημιστικές εταιρείες από όλο τον κόσμο και περισσότερες από 240.000 διαδικτυακές διαφημίσεις. Η παρουσία τους επεκτείνεται σε 42 χώρες σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνει 54 τομείς Mascus σε 39 γλώσσες. Το νέο χαρακτηριστικό Specs είναι μέρος της συνεχούς δέσμευσής τους για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους αγοραστές και τους πωλητές των μηχανημάτων σε όλη τον υδρόγειο. "Οτιδήποτε που καθιστά ευκολότερα για τους πελάτες μας για να βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν γρήγορα και εύκολα πρόκειται να κάνει με την εμπειρία Mascus προς το καλύτερο, καθώς και την οδήγηση της βιομηχανίας προς το εμπρός σε νέες περιοχές», λέει ο Rickard Kroto. "Αυτό είναι ένα συναρπαστικό και πολύ θετικό για να αντλήσει σε ό, τι υπήρξε από τις πιο επιτυχημένες χρονιές μας στο τέλος , καθώς και τον καθορισμό του σταδίου για μία πολύ απασχολημένη 2013," καταλήγει.


Επαφές:

Rickard Kroto, Διευθύνων Σύμβουλος, +46 70 660 2780,

Petr Thiel, Διευθύνων Σύμβουλος, +49 911 4308 990,


Σχετικά με την Mascus:

Η Mascus - είναι μια online αγορά για γεωργικά μηχανήματα, τη δασοκομία, τη διακίνηση υλικών και εξοπλισμού εδάφους, των κατασκευών και των οχημάτων μεταφοράς. Σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τράκτορες, πώληση ρυμουλκούμενων, μεταχειρισμένα φορτηγά προς πώληση, εκσκαφείς, ρυμουλκούμενα, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς. Η Mascus κάνει εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους για την πώληση μέσω της αγοράς.
Η Mascus είναι εμπορική εταιρεία της Alma Media Corporation.

Η Lectura Verlag - είναι μια γερμανική εκδοτική εταιρεία συμβούλων και εξειδικεύεται στην υπηρεσία δεδομένων,στην έρευνα αγοράς και αποτίμηση μηχανημάτων.
Η Lectura βάση δεδομένων προσφέρει τεχνικά δεδομένα και αποτίμηση για σχεδόν 100,000 μοντέλα μηχανών που καλύπτει την κατασκευή, διαχείριση υλικών, ανύψωση και πρόσβαση καθώς και η ανακύκλωση, των δημοτικών και γεωργικών μηχανημάτων.
Οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω του έντυπου Lectura Οδηγοί και on-line. Η online έκδοση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων - ενιαία αποτίμηση, ετήσιες συνδρομές και ειδικών αδειών εταιρείας.
Η Lectura Υπηρεσίες Data δίνουν καθημερινή υποστήριξη προς τους αντιπροσώπους, κατασκευαστές, ασφαλιστικές, τράπεζες, leasing και τελωνειακούς υπαλλήλους.


Σημειώσεις για τους συντάκτες:
Πιέστε τα υλικά και εικόνες:
Αγγλικά www.mascus.com/press


6/11/2012

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010