30/8/2013

Ο Mascus Εντοπιστής – ο μεγαλύτερος online κατάλογος των βαρέων εξοπλισμού

Mascus LocatorΗ Mascus, κορυφαία online αγορά στον κόσμο για την πώληση των οχημάτων μεταφοράς, γεωργικών μηχανημάτων, κατασκευαστικών μηχανημάτων , μηχανημάτων για τη δασοκομία και για το χειρισμό υλικού , έχει γίνει η κυρίαρχη πλατφόρμα με άκρως επιτυχημένο online κατάλογο του, τον Mascus Εντοπιστή .

Η ταχύτητα με την οποία ο Mascus Εντοπιστής έχει αυξηθεί δείχνει ότι δεν αφορά μόνο την ισχυρή αναζήτηση μεταξύ των δύο, αγοραστών και πωλητών , αλλά ότι κάνει όλη την εμπειρία του χρήστη πιο πολύ διαδραστική και ευχάριστη », εξηγεί ο Tim Scholte, Mascus CEO. «Είναι ένα εργαλείο που έχουμε αναπτύξει με βάση την ανατροφοδότηση από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο, και το αποτέλεσμα ήταν ένα πολύ-γλωσσικό εργαλείο που είναι πολύτιμο για όλους που ψάχνουν τις εταιρείες που πωλούν τα βαρέα μηχανήματα και φορτηγά, ανεξαρτήτος που βρίσκονται », προσθέτει.

Ξεκινώντας το 2009, ο Mascus Εντοπιστής έχει αποδειχθεί ότι είναι μία από τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες της δικτυακής πύλης. Ο πρωταρχικός στόχος του είναι να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εικόνα τοπικών και διεθνών αγορών. Οι αγοραστές εξοπλισμού και των φορτηγών πάντα επιθυμουν να ξέρουν περισσότερα για τον πωλητή και την εταιρεία, πίσω από το προϊόν και την υπηρεσία. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να αφήσουμε τους πωλητές να παρουσιάζουν ένα πιο λεπτομερειακό και επεξεργασμένο προφίλ, ενημερώνοντας τους αγοραστές για την εταιρία . Η Mascus κατανοεί ότι θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ ενός πωλητή και όχι μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς με τέτοιο τρόπο αναπτύσσεται σε μεγαλύτερο βαθμό εμπιστοσύνη μεταξύ των αγοραστών και των πωλητών προωθώντας πραγματική και αληθινή ταυτότητα της μάρκας.

Απλός και αποτελεσματικός

Ο Mascus Εντοπιστής είναι ένα απλό αλλά αποτελεσματικό εργαλειο που απαριθμεί τις εταιρείες που συμμετέχουν στη βαριά βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Επί του παρόντος, περισσότερες από 57.000 εταιρείες χρησιμοποιούν την υπηρεσία Mascus Εντοπιστής, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές για τους αγοραστές που αναζητούν κορυφαία ποιότητα καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων, καθώς και για την χρηματοδότηση επισκευών, ενοικιάσεις και υπηρεσίες μεταφοράς. Ο κατάλογος περιλαμβάνει διάφορους παραγωγούς, τους εμπόρους, εισαγωγείς και οι άλλες επιχειρήσεις προσφεροντας μια τεράστια επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών όπως οι εξής:

  • Μεταχειρισμένα βαρέα μηχανήματα και μεταφορές
  • Νέα βαρέα μηχανήματα και μεταφορές
  • Ενοικίαση και μίσθωση υπηρεσιών
  • Υπηρεσίες επισκευής
  • Αποτίμηση των υπηρεσιών
  • Χρηματοδότηκές υπηρεσίες
  • Υπηρεσίες μεταφοράς

Η Mascus προσφέρει τρία επίπεδα , Επαγγελματικό πακέτο, Πρότυπο πακέτο και Βασικό πακέτο, καθιστώντας το προσιτό ακόμη και για μικρές επιχειρήσεις φτανοντας πάνω από 3.5million μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Οι εταιρείες μπορούν να περιλαμβάνουν μοναδικές μάρκες τους, καθώς και την δυνατότητα άμεσης καθοδήγησης στην εταιρική σελίδα τους. Το βασικό πακέτο είναι δωρεάν, και ακόμη και το κορυφαίο Επαγγελματικό πακέτο κοστίζει λιγότερο από 6 εύρο την ημέρα, αλλά εξακολουθεί να επιτρέπει στις εταιρείες να διαφημίζουν έως και σε 15 γλώσσες και περιλαμβάνει τις τελευταίες online διαφημίσεις Mascus.

Φτάνοντας χιλιάδες πελάτες

«Θέλουμε να καλωσορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εταιρίες στον Mascus Εντοπιστή, με βεβαιότητα ότι αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη ακόμη και για τις μικρότερες επιχειρήσεις," εξηγεί ο Tim Scholte. «Η Mascus θεωρείται παγκοσμίως σεβαστή, αξιόπιστη εταιρια και προσφέρει μεγάλη επιλογή, έτσι ειναι ακόμη πιο εύκολο για τους πωλητές και τους αντιπροσώπους μας να πετύχουν τον στόχο χιλιάδων διεθνών πελάτων που συνδεοναται με τον Mascus Εντοπιστή κάθε μέρα. Με παρουσία σε 42 χώρες και πάνω από 100 νέους αντιπροσώπους μας κάθε μήνα, προβλέπεται ότι ο Mascus Εντοπιστής πρόκειται να είναι ένα από τα πιο πολύτιμα και χρήσιμα εργαλεία για κάθε αγοραστή που ψάχνει για μια μεγάλη συμφωνία ανεξαρτήτος που βρίσκεται "καταλήγει.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Mascus Εντοπιστή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επικοινωνία

Tim Scholte, CEO, +31 651823389,

Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Dimitris Tourkakis, Γενικός Διευθυντής, +30 210 9010990,

Σχετικά με την Mascus:

Η Mascus - είναι online αγορά για τα γεωργικά μηχανήματα, τη δασοκομία, το χειρισμό υλικού και για την φροντίδα εδάφους , για κατασκευαστικά μηχανήματα την κατασκευή και τα μηχανηματα μεταφοράς. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τράκτορες, πώληση ρυμουλκούμενων, που χρησιμοποιούνται φορτηγά για την πώληση, εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς.Η Mascus κάνει το εμπόριο μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερο και πιο αποτελεσματικό. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους για την πώληση.

Σημειώσεις για τους συντάκτες:
Πατήστε για υλικά και εικόνες:
English www.mascus.com/press

30/8/2013

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010