22/1/2014

Mascus Στρατηγική Συμμαχία με IronPlanet

Η Mascus, η κορυφαία online αγορά στον κόσμο για τα βαρέα μηχανήματα και φορτηγά, επέγραψε στρατηγική συμμαχία με IronPlanet, μια κορυφαία online υπηρεσία δημοπρασιών για βαρύ εξοπλισμό και τη μεταφορά. Η IronPlanet απέκτησε ένα μικρό μειοψηφικό μερίδιο στην Mascus International. Οι έμποροι που διαφημίζουν τα προϊόντα τους προς πώληση στην ιστοσελίδα Mascus μπορούν τώρα να δημοπρατήσουν εύκολα τον εξοπλισμό τους μέσω IronPlanet με λίγα μόνο κλικ.

«Ως κορυφαία online αγορά για μεταχειρισμένα βαρέα φορτηγά, η αποστολή μας είναι να συνδέσουμε τους αγοραστές με τους πωλητές και αντιστρόφως. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι πελάτες μας έχουν την ανάγκη να βρουν γρήγορα τους πελάτες. Σήμερα, η IronPlanet έχει ήδη χρησιμοποιηθεί διαφορετικά κανάλια στην αγορά για την πώληση προϊόντων. Το έργο τους είναι online αγορές και δημοπρασίες. Θέλουμε να διευκολύνουμε περαιτέρω τους εμπόρους μας δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημοπρατήσουν τον εξοπλισμό τους σε ένα πολύ απλό και αποτελεσματικό τρόπο με την IronPlanet ", δήλωσε ο Tim Scholte, Διευθύνων Σύμβουλος της Mascus.

Η Mascus γνωρίζει για την δημοπρασία για τα βαριά μηχανήματα πώλησης από το 2011 και βοηθά περισσότερα από 150 οίκους δημοπρασιών για την προώθηση των εκδηλώσεων και των στοιχείων τους μέσω ενός ειδικού τμήματος στο Mascus. Η δημοτικότητα του τμήματος αυτού έχει αυξηθεί ραγδαία και το ενδιαφέρον αγοραστών και των επιχειρήσεων συνεχίζει να αυξάνεται με πάνω από 90 χιλιάδες επισκέψεις αγοραστών ανά μήνα. Αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον της αγοράς σε αυτές τις συναλλαγές, η Mascus αποφάσισε να το προχωρήσει παραπέρα και να βοηθήσει τους εμπόρους βάζοντας τα μηχανήματα τους στο IronPlanet με έναν εύκολο τρόπο ». Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το τμήμα δημοπρασίας σήμερα στη Mascus δεν θα επηρεάζεται και θα παραμείνει ανεξάρτητη.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με την Mascus που συνεχίζοντας να πρωτοπορεί και να φέρει επανάσταση στον τρόπο που οι πωλητές και οι αγοραστές συνδέουν σε όλο τον κόσμο. θα παρέχουμε υπηρεσίες μάρκετινγκ για τους πελάτες μας , Δήλωσε ο Greg Owens, Διευθύνων Σύμβουλος της IronPlanet. "Είμαστε ενθουσιασμένοι να φέρουμε 13 χρόνια εμπειρίας στην βιομηχανίας και στην καινοτόμη τεχνολογία για την υποστήριξη των αναγκών στην Mascus."
Δεδομένου ότι η πρωτοποριακές online δημοπρασίες εξοπλισμού υπάρχουν πριν από μια δεκαετία, η IronPlanet έχει πουλήσει με επιτυχία πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια από τα μεταχειρισμένα μηχανήματα online και έχει δημιουργήσει 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένων χρηστών, αντιπροσωπεύουν σχεδόν σε κάθε χώρα του πλανήτη. Η IronPlanet πωλεί online εξοπλισμό με εγγυημένες εκθέσεις επιθεώρησης, προσελκύοντας αγοραστές σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Mascus, επισκεφθείτε www.mascus.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με IronPlanet, επισκεφθείτε www.ironplanet.com.

Επικοινωνία
Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Σχετικά με την Mascus
Η Mascus είναι ηλεκτρονική αγορά για τα γεωργικά μηχανήματα, τη δασοκομία, το χειρισμό υλικών, την φροντίδας εδάφους, τα κατασκευάστηκα μηχανήματα, τα μεταφορικά μηχανήματα και άλλον βαρύ εξοπλισμό. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν ελκυστήρες, τα ρυμουλκούμενα, μεταχειρισμένα φορτηγά, εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς. Η Mascus διαφημίζει μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμό ταχύτερα και πιο αποτελεσματικά συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση σε ένα μέρος. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμό για την πώλησή τους μέσω της Mascus. Η Mascus υποστηρίζεται από Vortex Capital Partners. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.mascus.com.

Σχετικά με IronPlanet
IronPlanet είναι κορυφαία online αγορά για το βαρύ εξοπλισμό. Οι πωλητές μας έχουν επιτύχει πιο κερδοφόρες πωλήσεις μέσω χαμηλό κόστος και την καλύτερη υλοποίηση των τιμών μέσω παγκόσμιο κοινό των αγοραστών. Οι εγγυημένες εκθέσεις επιθεώρησης και η αποκλειστική Ironclad ασφάλεια επιτρέπουν στους αγοραστές να υποβάλουν προσφορές με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης. Η IronPlanet υποστηρίζεται από Accel Partners, Kleiner Perkins Caufield και Byers, Caterpillar, Komatsu και η Volvo. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.ironplanet.com.

Σημειώσεις για τους συντάκτες:
Υλικά Τύπου και φωτογραφίες:
Αγγλικά www.mascus.com / press

22/1/2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010