24/4/2014

Η Mascus λανσάρει εφαρμογή για το ηλεκτρονικό κατάστημα στο Facebook!

Η Mascus, κορυφαία online αγορά στον κόσμο μεταχειρισμένων μηχανημάτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, φορτηγών, ρυμουλκούμενων και ανυψωτικών μηχανημάτων βοηθά τώρα τους έμπορους να παρουσιάσουν τα αποθέματά τους στο Facebook σελίδα της εταιρείας τους.

Το Facebook έχει γίνει ένα σημαντικό κανάλι μάρκετινγκ για τις επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των ετών. Μοιράζονται ενημερώσεις, ειδήσεις, φωτογραφίες μέσω εταιρικής σελίδας τους και κρατάνε τους πελάτες και τους οπαδούς πιο κοντά στη ζωή της εταιρείας, των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν.

“Οι κατασκευαστές, οι έμποροι, των βαρέων μηχανημάτων και φορτηγών πρέπει επίσης να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που φέρνει το Facebook για την επιχείρησή τους. Όλο και περισσότεροι έχουν ενταχθεί στην κοινωνική πλατφόρμα για να παρουσιάσουν και να μοιράσουν τα νέα για την εταιρία τους. Η Mascus αποφάσισε να βοηθήσει τους πελάτες να δημιουργήσουν μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική σελίδα στο Facebook με το λανσάρισμα της web εφαρμογής. "Εξηγεί ο Tim Scholte, Διευθύνων Σύμβουλος Mascus.

H εφαρμογή για το ηλεκτρονικό κατάστημα στο Facebook επιτρέπει στους έμπορους να παρουσιάσουν τα αποθέματά τους των μεταχειρισμένων μηχανημάτων και φορτηγών στη Facebook σελίδα της εταιρείας τους, χωρίς επιπλέον εργασία!

Εύκολη εγκατάσταση, αυτόματη μεταφορά των διαφημίσεών σας στο Facebook ηλεκτρονικό κατάστημα σας!

Η εγκατάσταση του καταστήματος web στη σελίδα σας στο Facebook είναι απλή και μπορεί εύκολα να εκτελεστεί από οποιοδήποτε διαχειριστή της σελίδας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα ενημερώνεται αυτόματα από Mascus, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι διαφημίσεις που διαθέτουν στην Mascus ανακατευθύνονται αυτόματα στο Facebook ηλεκτρονικό κατάστημα σας. Με την εφαρμογή αυτή, οι έμποροι έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν οπαδούς τους στο Facebook, μπορούν επίσης να κερδίσουν την επισκεψιμοτητα στην πλατφόρμα, όπως τα άτομα μπορούν να μοιράζουν τα μηχανήματα και τα φορτηγά που έχουν δει στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η πρώτη επιτυχημένη ενσωμάτωση τους σε μια ενεργή επιχειρηματική σελίδα στο Facebook ήταν πρωτοποριακή από Pfeifer Heavy Machinery.


Επικοινωνία
Tim Scholte, CEO, +31 651823389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Σχετικά με την Mascus:
Η Ιστοσελίδα Mascus είναι μια παγκοσμία πλατφόρμα για την κατασκευή, τη γεωργία, τη διακίνηση υλικών, τη δασοκομία, γενικά μηχανήματα και οχήματα μεταφοράς. Σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τράκτορες, πώληση ρυμουλκούμενων, μεταχειρισμένων φορτηγών , εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς. Η Mascus κάνει συναλλαγές μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερη και πιο αποτελεσματική από οπουδήποτε αλλού. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους για την πώληση.

Σημειώσεις για τους συντάκτες:
Υλικά Τύπου και φωτογραφίες:
Αγγλικά www.mascus.com/press

24/4/2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010