16/9/2014

Mascus χτυπά ένα νέο ορόσημο: 300.000 αγγελίες online!

Η Mascus, μια από τις μεγαλύτερες online αγορές στον κόσμο για την πώληση των οχημάτων μεταφοράς, κατασκευαστικών μηχανημάτων, γεωργικών, εξοπλισμού χειρισμού και της δασοκομίας, έχει φτάσει σε ένα νέο σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της - 300.000 διαδικτυακές διαφημίσεις.

“Η Mascus γιόρτασε κάποια σημαντικά επιτεύγματα πρόσφατα, "λέει ο Tim Scholte, Mascus CEO. "Κατά τα τελευταία 4 χρόνια έχουμε τριπλασιάσει τον αριθμό των διαφημίσεων στη Mascus. Οι πιο δυναμικοί κλάδοι είναι των Κατασκευών, των Μεταφορών και της Γεωργίας.

Η Mascus σε αριθμούς:

  • Πάνω από 6.900 διαφημιστικές εταιρείες από όλο τον κόσμο
  • Περισσότεροι από 300.000 αγγελίες online
  • Πάνω από 2,8 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα
  • Παρουσία σε 58 χώρες σε όλο τον κόσμο
  • Η ιστοσελίδα είναι σε 42 γλώσσες
  • Περισσότερα από 140 νέα εμπόρους που ενώνει κάθε μήνα
  • Πάνω από 85 αντιπροσώπους πωλήσεων Mascus σε όλο τον κόσμο

Μια παγκόσμια μάρκα με γερά θεμέλια

H Mascus έχει γίνει όχι μόνο ένα παγκόσμιο brand, αλλά δημιουργεί νέες αγορές για τους εμπόρους και τους τελικούς αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Η παγκόσμια παρουσία μας είναι χτισμένο σε ισχυρά θεμέλια ιδιαίτερα στις βασικές αγορές της Γερμανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας, της Βόρειας Ευρώπης και των ΗΠΑ.
"Όταν ξεκινήσαμε την Mascus πίσω στο 2001 στη Βόρεια Ευρώπη, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε μια τέτοια παγκόσμια επιτυχία, 13 χρόνια αργότερα. Παίρνει πολύ χρόνο, τους πόρους και την ενέργεια για να χτίσει την επιχείρηση διεθνές δίκτυο που έχουμε σήμερα. Μια όμορφη ιστοσελίδα δεν είναι αρκετή, έχουμε μάθει ότι πρέπει να είμαστε στο έδαφος σε τοπικό επίπεδο και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βιομηχανία και συνεχώς επισκέπτοντας τους πελάτες μας », λέει ο Rickard Kroto, Mascus COO.

"Κάθε μέρα αυξάνουμε στις δυνατότητές μας. Ο λόγος για τον οποίο θα προσελκύσουμε νέους αγοραστές των μηχανημάτων και φορτηγών στη Νότια Αφρική, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ, τη Σουηδία, τη Γερμανία είναι επειδή έχουμε γραφεία και Mascus ομάδες σε όλες αυτές τις χώρες, σε 30 τοποθεσίες. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε πραγματικά διεθνή ομάδα σε online αγορά την μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Καμία άλλη ιστοσελίδα στην αγορά μπορεί να προσφέρει αυτό το επίπεδο της εμπειρίας και της παγκόσμιας κάλυψης! ", Λέει ο Gauthier Dominicy, Διευθυντής Marketing.

Η Mascus συνεχώς βελτιώνει τις υπηρεσίες της, προχωρώντας στην ανάπτυξη νέων και καινοτόμων υπηρεσιών για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για νέους τρόπους πώλησης βαρέου εξοπλισμού μηχανημάτων. Για μια πλήρη λίστα των προϊόντων και των υπηρεσιών Mascus, παρακαλούμε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Επικοινωνία

Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,

Σχετικά με την Mascus:
Mascus - Είναι μια online αγορά για τα γεωργικά μηχανήματα, τη δασοκομία, το χειρισμό υλικού και Εδάφους εξοπλισμού, κατασκευαστικά και οχήματα μεταφοράς. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τράκτορες, πώληση ρυμουλκούμενων, μεταχειρισμένα φορτηγά προς πώληση, εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς. Η Mascus κάνει εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερη και πιο αποτελεσματική από τη συλλογή σε ένα μέρος πληροφορίες σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση. Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους για την πώληση μέσω της αγοράς.

Σημειώσεις για τους συντάκτες:
Υλικά Τύπου και φωτογραφίες:
Αγγλικά www.mascus.com/press

16/9/2014

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010