18/3/2015

Η Mascus λανσάρει νέα ιστοσελίδα

Η Mascus, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη online αγορά στον κόσμο για την πώληση φορτηγών , γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων τώρα είναι ακόμη πιο εύκολη και πιο ελκυστική ιστοσελίδα για όλους τους χρήστες.
Η νέα ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες Mascus να κάνουν αναζητήσεις αγγελιών σε επιτραπέζιο υπολογιστή, smart phone ή τάμπλετ από όπου και αν βρίσκονται . Οι πωλητές, επίσης θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν upload το stok τους απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο. Η νέα ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί για να κάνει τη Mascus προσβάσιμη από το γραφείο σας ή εν κινήσει, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο ή tablet .

Γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακό μέσω κινητών συσκευών τους και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση για την βαριά βιομηχανία μηχανημάτων. », Εξηγεί ο Mascus COO Rickard Krøtø. «Οι χρήστες και οι πελάτες μας είναι συχνά μακριά από το γραφείο και τον υπολογιστή τους, αλλά είναι πάντα συνδεδεμένοι με το smart phone ή το tablet τους.
Η νέα ιστοσελίδα φτιάχτηκε με ότι ποιο τελευταίο υπάρχει τεχνολογικά και προσφέρει την ευκαιρία να να επισκευτούν τη MASCUS με οποιοδήποτε τύπο κινητής συσκευής η tablet . Εκτός από τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, οι αγοραστές θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στη Mascus, ενώ βρίσκονται στο δρόμο συναντώντας τους πωλητές, ενώ οι πωλητές θα έχουν την ευκαιρία να είναι πιο αντιδραστική προς τη ζήτηση και τη διαχείριση των αποθεμάτων τους από το κινητό τους τηλέφωνο ή ταμπλετ. "προσθέτει o Διευθυντής Marketing Gauthier Dominicy.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα ιστοσελίδα λόγω αναζήτησης και οργάνωσης διάφορων κατηγόριων .Όταν οι πελάτες κάνουν κλικ σε μια λίστα, θα δουν φωτογραφίες των προϊόντων του πωλητή, τα στοιχεία του προϊόντος, τις τιμές και τις πληροφορίες τοποθεσίας ,και μια πληθώρα από καινοτόμες εφαρμογές. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να καλέσουν τον πωλητή από τη λίστα για να κάνοντας το ερώτημά τους και να διαπραγματευτούν την τιμή .

Η δέσμευση για ενίσχυση πελατολογίου!

Η νέα ιστοσελίδα είναι μέρος της συνεχούς βελτίωσης στην Mascus »σχεδιάζει να παραδώσει μια καλύτερη εμπειρία και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα για όλους τους χρήστες. "Η νέα ιστοσελίδα φέρνει την Mascus σε ένα νέο επίπεδο με αποτέλεσμα να είναι πιο ευέλικτη για όλους που την χρησιμοποιούν," εξηγεί ο Tim Scholte, Διευθύνων Σύμβουλος Mascus.
"Αναγνωρίσαμε τη σημασία της παραγωγής ενός συστήματος που είναι φιλικό προς το χρήστη, χωρίς να έχει σημασία σε τι περιβάλλον θα είναι διαθέσιμο, μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets. Οι συσκευές κινητών τηλεφώνων ήδη έχουν ξεπεράσει τους παραδοσιακούς υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές στις αναζητήσεις στο Internet.
Ήταν απαραίτητο βήμα για εμάς να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα που κάνει την Mascus προσβάσιμη οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και με οποιαδήποτε συσκευή. Καθώς η επένδυση αυτή ενισχύει τη δέσμευσή μας για τη βελτίωση πελατολογίου », προσθέτει.

Οι ιστοσελίδες για τα κινητά που έχουμε δημιουργήσει για τους πελάτες μας τα τελευταία 2 χρόνια έχουν αποδειχθεί ότι είναι επιτυχής γι 'αυτό εφαρμόσαμε αυτήν την τάση σε όλους τους χρήστες . Πιστεύουμε ότι η νέα ιστοσελίδα θα ανταποκρίνεται εξαιρετικά με τους χρήστες της Mascus σε όλο τον κόσμο αλλα και στην καλύτερη εμπειρία και την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες μας », καταλήγει ο Tim Scholte . "

Επικοινωνία
Tim Scholte, CEO, +31 65 182 3389,
Rickard Krøtø, COO, +46 70 660 2780,
Tourkakis dimitris General manager Greece. + 00306932250258 +00302109010990
Σχετικά με την Mascus:

Η Mascus - είναι ηλεκτρονική αγορά για τα γεωργικά μηχανήματα, τα μηχανήματα δασοκομίας, μηχανήματα χειρισμού υλικού και κατασκευαστικά και οχήματα μεταφοράς. Οι σειρές προϊόντων περιλαμβάνουν τρακτέρ προς πώληση, ρυμουλκούμενα, μεταχειρισμένα φορτηγά προς πώληση, εκσκαφείς, ρυμουλκά, μίνι εκσκαφείς και εκσκαφείς.
Η Mascus προβάλει την εμπορία μεταχειρισμένων μηχανημάτων και εξοπλισμού ταχύτερη και πιο αποτελεσματική συλλέγοντας σε ένα μέρος πληροφορίες σχετικά με την προσφορά και τη ζήτηση.
Όλοι οι έμποροι, οι παραγωγοί και οι τελικοί χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να προσφέρουν μεταχειρισμένα μηχανήματα και τον εξοπλισμό τους προς πώληση μέσω της Mascus.
Σημειώσεις για τους συντάκτες:

18/3/2015

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010