1/11/2010

Η Caterpillar πωλεί τα μεταχειρισμένα μηχανήματα της μέσω της Mascus

Η Caterpillar έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την Mascus (www.mascus.gr), μια περίοπτη online αγορά για μεταχειρισμένα μηχανήματα.

Η Caterpillar έχει χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο ως σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας για πολλά χρόνια, και κατανοεί τη σημασία αυτού του μέσου ενημέρωσης για το μέλλον. Εκτός από την κύρια πύλη www.cat.com, η Cat ήταν επίσης ένας από τους πρώτους κατασκευαστές στον κόσμο που οικοδομήσε μια ιστοσελίδα για μεταχειρισμένο εξοπλισμό (www.catused.com) ια να βοηθήσει τους πελάτες να εντοπίσουν και να αξιολογήσουν ποιοτητικό μεταχειρισμένο εξοπλισμό προς πώληση από αντιπροσώπους της Cat σε όλο τον κόσμο.

Για να ενισχυθεί η χρήση των πωλήσεων εξοπλισμού της Cat, μια εταιρική σχέση έχει συσταθεί με την Mascus http://www.mascus.gr/, μια κορυφαία σε απευθείας σύνδεση αγορά για μεταχειρισμένα μηχανήματα. Μεταχειρισμένος εξοπλισμός από πωλητές της Cat θα βρεθούν στην Mascus, αυξάνοντας έτσι την προβολή στο διαδίκτυο.

Michael D Young, Product Manager - CatUsed, Build&Quote Customer Support Services, Caterpillar. Rickard Petersson, Sales Director Mascus. Kaj Forsström, IT Manager Mascus. Marc Mandt, Country manager USA, Mascus Robert Gregus, eBusiness Marketing & Communication Customer Services Support Division, Caterpillar Diane Ghiglietti, Vice president of Sales USA, Masus.

“Η εταιρική σχέση με την Mascus υποστηρίζει την στρατηγική πωλήσεων του μεταχειρισμένου εξοπλισμού της Caterpillar. Ο εξοπλισμός είναι πολύ πιο ορατός στο Διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι περισσότερο ορατό στους πελάτες στο διαδίκτυο για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα ... " λέει ο Marketing & Sales Operations manager, Robert Gregus.

Συνολικά, η Caterpillar Inc. θα δημοσιεύει και θα ενημερώνει σχετικά στην Mascus περισσότερες από 40 000 μεταχειρισμένες καταχωρήσεις εξοπλισμού από 160 αντιπροσώπους της Caterpillar. Μια άμεση ολοκλήρωση μεταξύ CatUsed και Mascus διασφαλίζει ότι δεν θα διπλογραφούν καταχωρήσεις για τους αντιπροσώπους. η Mascus θα κάνει την απογραφή ορατή σε 35 γλώσσες σε όλο τον κόσμο.

“Με την ισχυρή online προβολή και την διεθνή παρουσία της Mascus, η Caterpillar Inc. θα βοηθήσει το δίκτυο των αντιπροσώπων της να φθάσουν σε ένα μεγάλο κοινό από αγοραστές που επισκέπτονται το δικτυακό τόπο της Mascus κάθε μήνα και να αυξήσουν τις πωλήσεις των μεταχειρισμένων μηχανημάτων τους” λέει o Mascus Sales Director Rickard Petersson.


Σχετικά με την Mascus: Επί του παρόντος, η Mascus ( http://www.mascus.gr/) έχει πάνω από 1.500.000 επισκέπτες κάθε μήνα. Τα προϊόντα που απαριθμούνται στην Mascus καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένων, ελκυστήρες, ρυμουλκούμενα, ανυψωτικά μηχανήματα, μεταχειρισμένους εκσκαφείς, φορτηγά και άλλα πολλά. Η εταιρεία έχει επεκτείνει γρήγορα τις δραστηριότητές της στην Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Ωκεανία και τη Νότια Αφρική και έχει τοπική αντιπροσωπεία πώλησης για συνολικά 32 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με Caterpillar: Για περισσότερα από 85 χρόνια, η Caterpillar Inc. έχει σημειώσει πρόοδο και οδήγησε σε θετική και βιώσιμη αλλαγή σε κάθε ήπειρο. Με το 2009 οι πωλήσεις και τα έσοδα των 32,396 δισεκατομμυρίων $, η Caterpillar είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο στον τομέα των κατασκευών και του εξοπλισμού εξόρυξης, των ντίζελ και των κινητήρων φυσικού αερίου και βιομηχανικών αεριοστροβίλων. Η εταιρεία είναι επίσης ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών μέσω των Caterpillar Financial Services, Caterpillar Remanufacturing Services, Caterpillar Logistics Services and Progress Rail Services. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο: www.cat.com


Επαφές:

Caterpillar contact:
Robert Gregus
Marketing & Sales Operations EAME

+41 228494484

Mascus contact:
Rickard Petersson
Sales director

+46 70 660 2780

Mascus Ελλάδας:
Δημήτρης Τουρκάκης
General Manger

+30 210 901 0990
Notes for Editors:
Press materials and pictures:
English www.mascus.com/press
General Press Inquiry:
For more information
Polina Brachkov, Mascus Communication Manager,+ 358 50 381 49 45,

1/11/2010

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010