Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Απορρήτου

Στην Mascus είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση και διατήρηση της ιδιωτικής ζωής σας όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνείτε ηλεκτρονικά μαζί μας.

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων εξηγεί τι συμβαίνει με τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα) ή ότι συλλέγουμε από εσάς όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοτόπους μας. Περιστασιακά επικαιροποιούμε την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε ελέγξτε αυτόν τον δικτυακό τόπο για την πλέον ενημερωμένη έκδοση. Οι πληροφορίες αυτής της Πολιτικής Απορρήτου μπορεί να συμπληρωθούν ή να τροποποιηθούν μέσω άλλων συμφωνιών με την Mascus ή άλλων ανακοινώσεων.

Το παρόν έγγραφο είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Εάν η παρούσα συμφωνία μεταφραστεί σε άλλη γλώσσα, το αγγλικό κείμενο θα επικρατήσει και θα διέπει.

Όταν αυτή η πολιτική αναφέρει "Mascus", "εμείς", "εμείς", "μας" ή "υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων", αναφέρεται στη Mascus International BV η οποία είναι η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά σας δεδομένα βάσει αυτής της Πολιτικής.

Πληροφορίες που συλλέγουμε

Κατά τη λειτουργία των ιστότοπων μας, ενδέχεται να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα ακόλουθα δεδομένα για εσάς:

  • • Λεπτομέρειες σχετικά με τις επισκέψεις σας στους ιστότοπούς μας και τους πόρους στους οποίους έχετε πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, όχι μόνο
    • o Δεδομένα κίνησης
    • o Στοιχεία τοποθεσίας,
    • o Weblogs
    • o Άλλα δεδομένα συσκευής ή συστήματος επικοινωνίας.
  • • Οι πληροφορίες που παρέχετε συμπληρώνοντας φόρμες στον ιστότοπό μας, όπως όταν εγγραφείτε για λογαριασμό, καταχωρίστε το πληροφορίες, πραγματοποιήστε μια αγορά, δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στους πωλητές εξοπλισμού μέσω των χαρακτηριστικών του ιστοτόπου, συμπληρώστε μια έρευνα ή εγγραφείτε για μια εκδήλωση.
  • • Πληροφορίες που παρέχονται σε εμάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο

Χρήση των Cookies

Ενδέχεται να συγκεντρώνουμε πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, ενώ βρίσκεστε στον ιστότοπό μας. Αυτό μας επιτρέπει να επιδιώξουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να παρέχουμε στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου μας στους διαφημιστές μας όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Παρόμοια με τα παραπάνω, ενδέχεται να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη γενική χρήση του διαδικτύου χρησιμοποιώντας ένα αρχείο cookie. Όπου χρησιμοποιούνται, αυτά τα cookies μεταφορτώνονται στον υπολογιστή σας αυτόματα. Αυτό το αρχείο cookie αποθηκεύεται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, καθώς τα cookies περιέχουν πληροφορίες που μεταφέρονται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας και την υπηρεσία που σας παρέχουμε.

Όλοι οι υπολογιστές έχουν τη δυνατότητα να αποκλείουν τα cookies. Αυτό μπορεί να γίνει με την αλλαγή των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης. Λάβετε υπόψη ότι αν επιλέξετε να απορρίψετε τα cookies, ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένα τμήματα του ιστότοπού μας.

Οι διαφημιστές μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν cookies, για τα οποία δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Αυτά τα cookies (αν χρησιμοποιηθούν) θα κατεβούν μόλις κάνετε κλικ σε διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη χρήση των cookies.

πληροφορίες, πραγματοποιήστε μια αγορά, δώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στους πωλητές εξοπλισμού μέσω των χαρακτηριστικών του ιστοτόπου, συμπληρώστε μια έρευνα ή εγγραφείτε για μια εκδήλωση.

• Πληροφορίες που παρέχονται σε εμάς όταν επικοινωνείτε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο.

Μην παρακολουθείτε - Αυτή τη στιγμή, δεν απαντάμε στα μηνύματα "Do Not Track" που αποστέλλονται από προγράμματα περιήγησης ιστού.

Χρήση των πληροφοριών σας

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε και αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς απαιτούνται κυρίως για να μας επιτρέψουν να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς. Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • • Να σας παρέχουμε τις πληροφορίες που ζητήσαμε από εμάς, σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας.
  • • Να παρέχετε πληροφορίες για άλλα προϊόντα τα οποία εμείς, σύμφωνα με το νόμιμο συμφέρον μας, μπορούμε να σας ενδιαφέρουν, όπου έχετε συναινέσει να λάβετε αυτές τις πληροφορίες. Μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.
  • • Να εκπληρώσουμε τις συμβατικές δεσμεύσεις σας προς εσάς.
  • • Να σας ειδοποιούμε σχετικά με οποιεσδήποτε αλλαγές στον ιστότοπό μας, όπως βελτιώσεις ή αλλαγές προϊόντων / προϊόντων, που μπορεί να επηρεάσουν την υπηρεσία μας.
  • • Να διατηρήσουμε το νόμιμο συμφέρον μας για την προστασία της ασφάλειας των συστημάτων, του δικτύου και των χρηστών μας.

Επιπλέον, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας ή να επιτρέψουμε σε επιλεγμένα τρίτα μέρη να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα σας, ώστε να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με μη σχετιζόμενα αγαθά και υπηρεσίες που θεωρούμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Εμείς ή εμείς μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με αυτά τα αγαθά και τις υπηρεσίες με οποιαδήποτε από τις μεθόδους που συμφωνήσατε τη στιγμή της συλλογής των πληροφοριών σας.

Εάν είστε νέος πελάτης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο ή θα επιτρέψουμε σε τρίτα μέρη να επικοινωνήσουν μαζί σας μόνο όταν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας και μόνο με αυτά που σας παρείχε τη συναίνεση.

Εάν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για τους τρίτους μας, θα έχετε την ευκαιρία να αρνηθούμε τη συγκατάθεσή σας σε αυτό όταν μας παράσχετε τα στοιχεία σας στη φόρμα στην οποία συλλέγουμε τα δεδομένα σας.

Σας συνιστούμε να μην αποκαλύψουμε στους διαφημιζόμενους πληροφορίες σχετικά με αναγνωρίσιμα άτομα, αλλά μπορούμε, σε ορισμένες περιπτώσεις, να τους παρέχουμε συγκεντρωτικές στατιστικές πληροφορίες για τους επισκέπτες μας.

Αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων

Αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας σε διακομιστές που βρίσκονται στην Ευρώπη, αλλά ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς σε τοποθεσίες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου για επεξεργασία και αποθήκευση. Όπως και οι περισσότερες εταιρείες, αναθέτουμε ορισμένες από τις λειτουργίες μας σε τρίτους προμηθευτές. Για να εκμεταλλευτείτε την επιχείρησή μας και να παραδώσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε εσάς, αυτές οι προμήθειες τρίτων θα έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας. Αυτοί οι τρίτοι προμηθευτές μπορούν επίσης να επεξεργάζονται πληροφορίες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Για παράδειγμα, οι προμηθευτές αυτοί μπορούν να εμπλακούν στην επεξεργασία και τη σύναψη της παραγγελίας σας, στην επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας και στην παροχή υπηρεσιών υποστήριξης. Αυτές οι χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου μπορούν να προσφέρουν διαφορετικό επίπεδο προστασίας δεδομένων από τη χώρα διαμονής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα δικαστήρια, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου, οι ρυθμιστικοί οργανισμοί ή οι αρχές ασφαλείας σε αυτές τις άλλες αλλοδαπές δικαιοδοσίες ενδέχεται να έχουν δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες σας. Υποβάλλοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, αποδέχεστε τη μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία. Θα λάβουμε όλα τα εύλογα μέτρα για να βεβαιωθούμε ότι τα δεδομένα σας αντιμετωπίζονται με ασφάλεια και σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους προμηθευτές που μας βοηθούν να υποστηρίξουμε τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες, χρησιμοποιούμε συμβατικά και τεχνολογικά μέσα για να απαιτήσουμε από τους παρόχους υπηρεσιών να χρησιμοποιούν μόνο τις πληροφορίες που τους παρέχουμε για την παράδοση των προϊόντων μας

και τις υπηρεσίες - όχι για δική τους χρήση. Εάν επιθυμείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διασφαλίσεις που χρησιμοποιούμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας όπως υποδεικνύεται παρακάτω.

Τα δεδομένα που παρέχονται σε εμάς αποθηκεύονται στους ασφαλείς διακομιστές μας. Λεπτομέρειες σχετικά με τυχόν συναλλαγές που εισάγονται στον ιστότοπό μας θα κρυπτογραφηθούν για να διασφαλιστεί η ασφάλειά τους.

Η διαβίβαση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που μας αποστέλλονται ηλεκτρονικά και η διαβίβαση των δεδομένων αυτών είναι επομένως εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη. Σε περίπτωση που σας δώσαμε (ή όπου επιλέξατε) έναν κωδικό πρόσβασης για να έχετε πρόσβαση σε ορισμένα τμήματα του ιστότοπού μας, είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα αυτού του κωδικού πρόσβασης.

Αποκάλυψη των πληροφοριών σας

Σε Τρίτους. Όπως προαναφέρθηκε, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τρίτα μέρη για την εκτέλεση λειτουργιών σε σχέση με τις υπηρεσίες μας (για παράδειγμα, το Google Analytics για ανάλυση δεδομένων χρήσης ιστοτόπων και Τρίπολη για υπηρεσίες αυτοματοποίησης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μπορούμε να μεταφέρουμε περιορισμένες μη ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με εσάς στις πλατφόρμες τους, ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τις υπηρεσίες τους. Εάν συνεργαζόμαστε με κάποιο άλλο μέρος για να παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες (για παράδειγμα, υπηρεσίες μεταφορών ή υπηρεσίες χρηματοδότησης) και εγγράφετε ή συνάπτεστε για αυτές τις υπηρεσίες, θα μοιραστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας ή άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την παροχή των ζητούμενων υπηρεσιών από το τρίτο μέρος. Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες σε νομικούς, οικονομικούς και άλλους επαγγελματίες συμβούλους και στους δανειστές ή τους ασφαλιστές μας σε σχέση με τη λειτουργία της επιχείρησής μας, εφόσον τα μέρη συμφώνησαν σε περιορισμούς εμπιστευτικότητας.

Απο-προσδιορισμένες πληροφορίες.

Ενδέχεται να μοιραστούμε συγκεντρωτικές δημογραφικές πληροφορίες ή άλλες πληροφορίες που δεν προσδιορίζονται με τους αξιόπιστους συνεργάτες τρίτου μέρους.

Επιχειρηματικές αλλαγές. Εάν αναλάβουμε συγχώνευση, απόκτηση, πώληση περιουσιακών στοιχείων, κοινοπραξία, προσφορά κινητών αξιών, πτώχευση, αναδιοργάνωση, εκκαθάριση, διάλυση ή άλλη συναλλαγή ή, αν αλλιώς, η ιδιοκτησία όλων ή ουσιαστικά όλων των δραστηριοτήτων της επιχείρησής μας αλλάξει, μεταφέρετε τις πληροφορίες σας σε τρίτο μέρος ή μέρη σε σχέση με τέτοιες επιχειρηματικές αλλαγές.

Συνεργάτες. Ως μέλος της εταιρικής οικογένειας Ritchie Bros., μοιραζόμαστε ορισμένα προσωπικά δεδομένα μεταξύ των μελών εταιρικού ομίλου που περιλαμβάνει και άλλες θυγατρικές της εταιρίας, για σκοπούς συμβατούς με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου. Αυτή η κοινή χρήση μας επιτρέπει να επιδιώξουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας να βελτιώσουμε τα συλλογικά προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και να κατανοήσουμε καλύτερα τη δευτερογενή αγορά εξοπλισμού. Έχουμε επίσης έννομο συμφέρον να προστατεύσουμε την ακεραιότητα των λύσεων πώλησής μας με την ανταλλαγή πληροφοριών για την πρόληψη της απάτης και την παρακολούθηση των δικτύων και των συστημάτων μας. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τα δεδομένα σας όπου είναι απαραίτητο για εμάς να εκτελέσουμε τις υπηρεσίες ή να προμηθεύσουμε τα προϊόντα που έχετε συνάψει μαζί μας για την εκτέλεση ή την προμήθεια. Όπου επιτρέπεται από το νόμο, ενδέχεται να λαμβάνετε διαφημιστικές και άλλες ανακοινώσεις από αυτές τις θυγατρικές. Θα επιτρέπεται να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Έρευνες και νόμος.

Στο βαθμό που απαιτείται ή επιτρέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο, θα αποκαλύψουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς σε τρίτους για:

  • • Να συμμορφωθείτε με το νόμο, ως απάντηση σε κλήσεις, εντάλματα ή δικαστικές αποφάσεις, ή σε σχέση με οποιαδήποτε νομική διαδικασία ή να συνεργαστείτε με κυβερνητικοί υπάλληλοι ή υπάλληλοι επιβολής του νόμου ή ιδιώτες, συμπεριλαμβανομένων των νόμων εκτός της χώρας διαμονής σας.
  • • Προστατέψτε τα δικαιώματά μας, τη φήμη, την ασφάλεια και την ιδιοκτησία, ή των χρηστών ή άλλων χρηστών μας.
  • • Προστατεύστε από νομική ευθύνη.
  • • Να δημιουργήσουμε ή να ασκήσουμε τα δικαιώματά μας να υπερασπιζόμαστε τις νομικές αξιώσεις. ή
  • • Να διερευνήσουμε, να αποτρέψουμε ή να αναλάβουμε δράση σχετικά με εικαζόμενες παράνομες δραστηριότητες, εικαζόμενες απάτες, παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων του λογαριασμού μας, πολιτικές ή συμφωνίες μας ή όπως άλλως απαιτείται ή επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Σύνδεσμοι τρίτου μέρους

Μπορείτε να βρείτε συνδέσμους σε δικτυακούς τόπους τρίτων στην ιστοσελίδα μας. Αυτοί οι ιστότοποι πρέπει να έχουν τις δικές τους πολιτικές απορρήτου που πρέπει να ελέγξετε. Δεν δεχόμαστε οποιαδήποτε ευθύνη ή ευθύνη για τις πολιτικές τους καθόλου, καθώς δεν έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω τους.

Τα δικαιώματά σας

Μπορείτε να ζητήσετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που περιγράφονται σε αυτό το μέρος επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας όπως αναφέρεται παρακάτω στην ενότητα "Επικοινωνώντας μαζί μας". Σημειώστε ότι ενδέχεται να σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προτού λάβετε περαιτέρω μέτρα σχετικά με το αίτημά σας.

Πρόσβαση στις πληροφορίες.

Σε ορισμένες νομοθεσίες (δηλαδή την Ευρωπαϊκή Οικονομική Ένωση ή την Καλιφόρνια), ο εφαρμοστέος νόμος μπορεί να σας παρέχει δικαίωμα σε πληροφορίες σχετικά με το ποιος, πού, γιατί, πώς και για όσο καιρό θα διατηρούμε και θα επεξεργαζόμαστε δεδομένα σχετικά με εσάς. Η πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μπορεί να υπόκειται σε πληρωμή για την κάλυψη των εξόδων μας παρέχοντας τις ζητούμενες πληροφορίες. Οι κάτοικοι της Καλιφόρνια, ιδίως, έχουν δικαίωμα να μας ζητήσουν δωρεάν μία φορά ανά ημερολογιακό έτος για μια ειδοποίηση που περιγράφει τις κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που μοιραζόμαστε με τρίτους ή με εταιρικές συνεργαζόμενες εταιρείες για τους σκοπούς της άμεσης εμπορίας αυτών των εταιρειών. Εάν επιθυμείτε να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε σχετικά με εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

Διόρθωση ανακριβών ή ελλιπών δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εσάς να διορθώσετε ανακριβή ή ελλιπή προσωπικά σας δεδομένα. Επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία

Φορητότητα δεδομένων.

Σε ορισμένες νομοθεσίες, ο εφαρμοστέος νόμος μπορεί να σας ζητήσει να ζητήσετε αντίγραφα των προσωπικών δεδομένων που μας δώσατε σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη και μηχανικά αναγνώσιμη μορφή ή / και να μας ζητήσετε να διαβιβάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλον πάροχο υπηρεσιών (όπου είναι τεχνικά εφικτό).

Διατήρηση δεδομένων και διαγραφή δεδομένων.

Διατηρούμε γενικά τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς και για να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις. Αν δεν θέλετε πλέον να χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε εσάς, μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και να κλείσουμε τον λογαριασμό σας χρήστη. Λάβετε υπόψη ότι αν ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων: • Μπορούμε να διατηρήσουμε ορισμένα από τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για τα νόμιμα επιχειρηματικά μας συμφέροντα, όπως η ανίχνευση και η πρόληψη της απάτης, για παράδειγμα, για να εμποδίσουμε έναν χρήστη να ξανανοίξει ένα λογαριασμό μετά την αναστολή. • Μπορούμε να διατηρήσουμε και να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα στο βαθμό που είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε με τις φορολογικές, νομικές υποχρεώσεις υποβολής εκθέσεων και ελέγχου. • Ορισμένα υπολειπόμενα αντίγραφα των δεδομένων θα παραμείνουν στα εφεδρικά μας συστήματα για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Ανάκληση της συγκατάθεσης και περιορισμός της επεξεργασίας.

Όπου έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από την Mascus, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας μια ανακοίνωση σε εμάς στην παρακάτω τοποθεσία, προσδιορίζοντας τη συγκατάθεση που αποσύρετε. Λάβετε υπόψη ότι η απόσυρση της συγκατάθεσής σας δεν επηρεάζει τη νομιμότητα οποιωνδήποτε δραστηριοτήτων επεξεργασίας βάσει αυτής της συγκατάθεσης πριν από την απόσυρσή της. Επιπλέον, σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ο εφαρμοστέος νόμος μπορεί να σας δώσει το δικαίωμα να περιορίσετε τους τρόπους με τους οποίους χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, (i) αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών σας δεδομένων. (ii) η επεξεργασία είναι παράνομη και αντιτίθεται στη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων. (iii) δεν χρειαζόμαστε πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς της επεξεργασίας, αλλά χρειάζεστε τις πληροφορίες για τη σύσταση, άσκηση ή υπεράσπιση των νομικών απαιτήσεων. ή (iv) έχετε αντιταχθεί στην επεξεργασία βάσει των λόγων που περιγράφονται στην επόμενη παράγραφο κατωτέρω και εν αναμονή της επαλήθευσης εάν οι νόμιμοι λόγοι της Mascus υπερισχύουν της δικής σας.

Αντικείμενο της επεξεργασίας.

Σε ορισμένες νομοθεσίες, ο ισχύων νόμος μπορεί να σας επιβάλει να ζητήσετε από την Mascus να μην επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους σκοπούς (συμπεριλαμβανομένου του προσδιορισμού προφίλ), όπου η επεξεργασία αυτή βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας. Εάν αντιταχθείτε σε αυτή την επεξεργασία, η Mascus δεν θα επεξεργάζεται πλέον τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς αυτούς, εκτός εάν μπορούμε να αποδείξουμε επιτακτικούς θεμιτούς λόγους για τέτοια επεξεργασία ή η επεξεργασία αυτή απαιτείται για την ίδρυση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Όπου οι προσωπικές σας πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε από εσάς να σταματήσετε την επεξεργασία των δεδομένων σας για αυτούς τους σκοπούς άμεσης μάρκετινγκ στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξαίρεση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ακολουθεί.

Υποβολή παραπόνων.

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελίες σχετικά με τις δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων που εκτελεί η Mascus πριν από αρμόδιες αρχές προστασίας δεδομένων. Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι αν απευθυνθείτε πρώτα σε εμάς, μπορούμε να επιλύσουμε φιλικά την καταγγελία σας. Αν όχι, η κύρια εποπτική αρχή μας είναι η Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.

Επικοινωνώντας μαζί μας

Χαιρετίζουμε τυχόν ερωτήματα, σχόλια ή αιτήματα που ενδέχεται να έχετε σχετικά με αυτή την Πολιτική Απορρήτου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Προστασίας Δεδομένων της Mascus στο:

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

c / o Ritchie Bros.
9500 Glenlyon Parkway
Burnaby, British Columbia V5J 0C6
Καναδάς
Email: dataprotection@ritchiebros.com

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας γενικά στη διεύθυνση:

Mascus Διεθνές BV
Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Ολλανδία
Αριθμός εγγραφής: 57776806