ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

25ο χλμ.Θεσσαλονίκης–Εδέσσης (ΓΕΦΥΡΑ)
57011 ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Ελλάδα
Δείτε το τηλέφωνο
Δείτε το Fax
wwwΣύνδεση με το website

Υπηρεσίες που προσφέρει η επιχείρηση ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

 • Χρησιμοποιημένος εξοπλισμός
 • Νέος εξοπλισμός
 • Ανταλλακτικά
 • Αξεσουάρ

Περιγραφή επιχείρησης

Η εταιρία Κοντογιάννη Μαρία “ΚΜ” ξεκίνησε την πορεία της στην εισαγωγή, εμπορία και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων από το 1990 με ιδρυτή τον ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. Από το 2010 έως και σήμερα έχει αναλάβει η κόρη του ΜΑΡΙΑ.

Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα η πορεία της έχει δείξει την άριστη συνεργασία της με προμηθευτές και πελάτες. Σήμερα είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα που βρίσκονται στα καταστήματα μας αλλά και κατόπιν παραγγελιάς σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα γεωργικών ελκυστήρων standard αλλά και δενδροκομικών και αμπελουργικών από 35hp έως 250hp καθώς επίσης και κάθε τύπου παρελκόμενων.

Ακόμη. μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με ανταλλακτικά για κάθε τύπο τρακτέρ καθώς και με λιπαντικά και μπαταρίες για όλα τα οχήματα ( γεωργικούς ελκυστήρες, Ι.Χ, φορτηγά ελαφρού τύπου)

Όλα τα προϊόντα περνούν από πλήρη διαγνωστικό και τεχνικό έλεγχο και επισκευάζονται προκείμενου να παραδοθούν στους πελάτες μας έτοιμα για παραγωγή.

Τέλος, όλοι οι γεωργικοί ελκυστήρες καλύπτονται από 1 ΕΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ με συμβεβλημένα συνεργεία σε όλη την Ελλάδα

Επισκεφτείτε μας στην έκθεση στο 25ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Εδέσσης (παλαιά εθνική οδός) 1,5χλμ μετά τα φανάρια του χωριού Γέφυρα.

Αγγελίες ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ στη Mascus

  Βρείτε την διαδρομή για ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  Στείλτε μήνυμα στον έμπορο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  Αυτή είναι η σελίδα της εταιρείας ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ που βρίσκεται στην Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, ΓΕΦΥΡΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

  Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες όπως: χρησιμοποιημένος εξοπλισμός, νέος εξοπλισμός, ανταλλακτικά, αξεσουάρ.