Αναζήτηση εξοπλισμού Άνοιξε » Σύνθετη Αναζήτηση

  Ανάρτηση αγγελίας ζήτησης
  Αριθμός αγγελιών 30.998

  Εκσκαφείς

  αγγελίες/σελίδα

  Εσκαφείς για όλες τις χρήσεις

  Στο Μascus.gr μπορείτε να δείτε αγγελίες - διαφημίσεις για όλους τους τύπους εκσκαφέων, από μίνι εκσκαφείς μέχρι βαριά μοντέλα για χρήση εξόρυξης. Διαφορετικές κατηγορίες έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν τους αγοραστές να βρουν τον εσκαφέα που θέλουν να αγοράσουν, λόγου χάριν για ενα δημόσιο έργο. Το βάρος ή αν έχει ελαστικά ή αν είναι ερπυστριοφόρος εκσκαφέας είναι βασικά κριτήρια. Ένας εσκαφέας μπορεί πράγματι να λειτουργήσει σε εργοτάξια, σε ορυχεία ή κέντρα διαλογής απορριμμάτων. Είναι εύκολο να βρεθεί ένας εκσκαφέας μεταχειρησμενος Caterpillar καθώς τα χαρακτηριστικά των εκσκαφέων συνοψίζονται στον γενικό πίνακα που διατίθενται από τον πωλητή προς πώληση. Στο πεδίο «άλλες πληροφορίες», θα απαριθμήσει τις άλλες αγγελίες της επιχείρησης. Στο Mascus.gr μπορείτε να βρείτε εκσκαφείς λιγότερο από 7 τόνους, μίνι εκσκαφείς από 7 μέχρι 13 τόνους και βαρέους εκσκαφείς με μεγάλο κάδο χωρητικότητας και μια μακρά λίστα με το τι υπάρχει γενικότερα στη Mascus.

  Τα αστέρια του τομέα των Δομικών Μηχανημάτων

  Caterpillar, Volvo, Komatsu και Hitachi είναι μεταξύ των ηγετών του κλάδου και είναι λογικά τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα προς πώληση. Caterpillar και Komatsu προσφέρουν από μόνι φορτωτές έως μοντέλα άνω των 80 τόνων. Η Caterpillar εκσκαφείς, θα έχουν πάντα αξία μεταπώλησης, καθώς η δημοτικότητα της μάρκας παρέχει μια σημαντική φήμη στον τομέα της για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται στα δημόσια έργα. Οι εκσκαφείς και οι μίνι εκσκαφείς είναι τα πιο συνηθισμένα μοντέλα. Αυτά είναι διαθέσιμα σε λιγότερο από 7 τόνους ή 7 έως 13 τόνους για τις πιο ισχυρές μηχανές. Τέλος, ο εκσκαφέας αποβλήτων έχει επίσης καλή παρουσία σε αγγελίες που αφορούν στη πώλησή του από όλη την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Συχνά είναι εξοπλισμένα με μηχανισμούς ταχείας σταθεροποίησης και προσφέρουν μεγάλη ευελιξία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μοντέλα που είναι εξοπλισμένα με ελαστικά και μπορούν να λειτουργήσουν σε όλους τους τύπους επιφανειών χωρίς να τα καταστρέφει, παρά το σημαντικό βάρος του μηχανήματος.

  Mascus.gr, μια δυναμική ιστοσελίδα

  Με πάνω από 120 000 επισκέψεις την ημέρα, η Mascus.gr τοποθετείται στο χώρο του βιομηχανικού εξοπλισμού μεταφορών, της γεωργίας, δασοκομίας και των μηχανημάτων έργων. Οι αγγελίες - διαφημίσεις από όλο τον κόσμο, καλύπτουν τις περιοχές από περισσότερες από 50 χώρες. Έχουμε στη διάθεσή μας επαγγελματικά εργαλεία προώθησης για τα μεταχειρισμένα μηχανήματα του στοκ εξοπλισμού των επιχειρησεων, καθώς, πολλές φορές, στέλνουμε τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα του πωλητή εμπόρου για περισσότερη πληροφόρηση. Παρέχουμε εκστρατείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δίνουμε τη δυνατότητα στους εμπόρους πωλητές να παρακολουθούν, με τις πιο προηγμένες μεθόδους, τους στατιστικούς δείκτες των αποτελεσμάτων τους.

  Η Mascus δεν κατέχει οποιοδήποτε εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για δημόσια έργα. Η δουλειά μας είναι να συνδέουμε τους αγοραστές και τους πωλητές σε όλο τον κόσμο. Η χρήση των υπηρεσιών μας είναι δωρεάν για τους ιδιώτες στην αναζήτηση αγγελιών για επαγγελματικά μηχανήματα, οχήματα και ανταλλακτικά.

  Εάν είστε ιδιώτης, μπορείτε να καταχωρήσετε την αγγελία σας και να προβληθείτε και εκτός Ελλάδος, με τιμές που ξεκινούν από τα 20 ευρώ ανά μήνα ανά αγγελία . Αν είστε επαγγελματίες, προτείνουμε να επιλέξετε ένα από τα ετήσια πακέτα για την προβολή σας. Για ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ομάδα μας Μascus Ελλάδος στο email info@mascus.gr ή στο τηλ 210 90 10 990 και θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Λόγω του ότι η MASCUS είναι μια πολυεθνική εταιρεία και έχει παρουσία σε 58 χώρες σε όλο τον πλανήτη γη, προσφέρει μια ασύγκριτη ποικιλία σε μεταχειρισμένα αλλά και καινούργια μηχανήματα έργων, επαγγελματικά φορτηγά έως 7,5 τόνων και επαγγελματικά φορτηγά άνω των 7,5 τόνων, ανταλλακτικά, επαγγελματικό εξοπλισμό κλπ είναι ιδανική λύση για οποίον επιθυμεί να αποκτήσει κάτι απ΄όλα τα παραπάνω με μικρότερο κόστος.

  Πώς να πωλήσετε ένα μεταχειρισμένο εκσκαφέα;

  Για να πωλήσετε ένα μεταχειρισμένο εκσκαφέα ανοίξτε ένα λογαριασμό στη Mascus.gr με βάση την κατάστασή σας δηλαδή ένα είσαστε ιδιώτης η επιχείρηση. Η εγγραφή διαρκεί λίγα λεπτά και προσφέρει τεράστια οφέλη από την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας. Αν είστε έμπορος ή διανομέας, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε ως επιχείρηση. Η εγγραφή σας θα επαληθευτεί το συντομότερο δυνατό. Στη συνέχεια μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάρτηση των αγγελιών μεταχειρισμένων εκσκαφέων που έχετε προς πώληση. Αν έχετε ερωτήσεις για την πώληση του εξοπλισμού εκσκαφέων ή άλλου υλικού, επικοινωνήστε με την ομάδα Mascus Ελλάδος στο τηλέφωνο 210 90 10 990 η στο email info@mascus.gr

  Πώς να αγοράσετε έναν μεταχειρισμένο εκσκαφέα

  Αφού βρείτε έναν εκσκαφέα που σας ενδιαφέρει μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τον έμπορο πωλητή τόσο απλά ! Μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του καθε εμπόρου πωλητή στο δεξί μέρος της κάθε αγγελίας.